Sinsen Ungdomskorps
Velkommen til Sinsen Ungdomskorps
 • Om oss    • Støtte oss    • Her ser du oss neste gang    • Trenger du korps?    • Medlemssider    • Notearkiv    • Nyhetsarkiv    

 

 

   Her ser du oss neste gang
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 501 151

 

 


Julekonsert med Atle Pettersen
 

Årets julekonsert med Sinsen Ungdomskorps blir søndag 10.desember kl. 17.00 i Sinsen Kirke. Sammen med oss på konserten kan dere se og høre Atle Pettersen.

Vi gleder oss stort til denne dagen, og håper dere alle tar turen til Sinsen Kirke denne søndagen.

Mer informasjon om billettssalg kommer etterhvert. Hold av datoen og følg med her på facebook for informasjon om billettsalget.

~~Artistpartner sin omtale av Atle;
 ATLE har tross sin unge alder rukket å etablere seg som en av norges største og mest allsidige entertainere. Han har bred sceneerfaring fra pop, rock, dans og en rekke TV-programmer, noe som har gitt han en ballast få andre entertainere kan skilte med. Det siste året har Atle Pettersen med stort hell også inntatt rollen som programleder i Norsk TV, bl.a. som Ivar Dyrhaugs etterfølger i det populære NRK-programmet Beat for Beat.

Det er i rollen som artist og musiker de fleste av oss er vant til å se Atle briljere, og musikken har alltid vært sentral for han. Gjennom de senere årene har turnert både solo og med eget rockeband, ved siden av en lang rekke konferansier- og eventjobber. Atle har også frontet den suksessfulle Beatles forestillingen «It Was 50 Years Ago Today», en konsertserie som hyllet Beatles katalogen kronologisk. I fjor turnerte han også med Det Norske Blåseensemblet (DNBE) og showet «Like Frankie», hvor storband og crooner-tradisjonen sto i fokus. Atle har dessuten frontet et eget juleshow på Chat Noir (Swinging Christmas) og kommende høst bryner han seg på nok en ny sjanger, nemlig musikal. Sammen med Stian Blipp har han hovedrollen i den velkjente og populære musikalen «Singing in the Rain» på Folketeateret.
 Artisten Atle har parallelt med musikken blitt en etterspurt programleder. Første gang vi så han i denne rollen var sammen med Haddy N’je i tradisjonsrike NRK Julemorgen, senere i to-spann med Live Nelvik på VG Lista Rådhusplassen. I tillegg ledet han NRK Sommeråpent sammen med Nadia Hassanoui, og han var også en viktig del av folks julefeiring med Kvelden før Kvelden. Våren 2016 hadde Atle sin første sesong som programleder for NRK-programmet Beat for Beat, Norges største underholdningsprogram med nær en million seere hver eneste lørdag.

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

epost@sinsen-ungdomskorps.no / org nr 976 031 822 - PB 20 Årvoll 0515 Oslo